*Jim Keyzer

The Pirate Bay och Piratbyrån skickade ut ett gemensamt pressmeddelande och nu är nyheten ute överallt. Sydsvenskan var först och de intervjuar Peter Althin, försvarsadvokat i målet, som menar att hela utredningen nu kan behöva göras om.
Två personer valde genast att göra sig onåbara: Åklagaren Håkan Roswall, som tänker kalla Jim Keyzer som vittne i rättegången, och Warner-vd:n (tillika styrelseledamoten i Antipiratbyrån) Lars Håkansson.

– copyriot

*Den mutade polisen heter Jim Keyzer

Polisen som Warner Brothers mutade genom att erbjuda honom en guldkantad anställning medan han höll på med förundersökningen mot The Pirate Bay, heter Jim Keyzer.

– Christian Engström (pp)

*Keyzer mailar och klagar på Kopit

Vi fick ett mail av Jim Keyzer idag. Han ber oss ta bort hans namn i samband med det vi skrivit här och här. Eftersom Keyzer är en offentlig person så har man all rätt i världen att nämna honom vid namn, tycker vi.

– Kopit

*Idag står vi upp för yttrandefriheten!

Jim Keyzer, polisen som utredde åklare Roswalls förundersökning mot The Pirate Bay är lite upprörd. Det är inte så roligt när den ena sidan efter den andra i listan över sökresultat på ‘Jim Keyzer’ i Google länkar till bloggar och nyhetssidor där det skrivs om den korrupta polisen som blivit anställd hos Warner Bros, samtidigt som han utredde en förundersökning mot The Pirate Bay där hans nya arbetsgivare är ett av de företag som är målsägare.

– projO

*Den mutade Jim Keyzer

Den mutade polismannen Jim Keyzer hade tydligen blivit sur över att folk kallar hans muta för muta. [..] Eftersom jag inte tycker att man ska förhandla om anställning på det företag som man för tillfället utreder i ett synnerligen viktigt mål, drar jag härmed mitt strå till stacken och ser till att det blir ytterligare några träffar på både “Jim Keyzer” och “mutad polisman”.

– Basic personligt

*Jim Keyzer hotar bloggar

Jim Keyzer anklagar kopit för att bryta mot personuppgiftslagen, och det blir lite ofrivillig humor i hans formuleringar. Kopit, som faktiskt var de som kom på honom i hans eskapader, sägs vara “flitiga i debatten” men det är ju såklart en kopia av samma brev som skickats runt till flera bloggar idag…

– opassande

Annonser